U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Puur jezelf coaching

 

Op deze site wil ik je kennis laten maken met mijzelf als coach. Ook wil ik je een stukje informatie verschaffen wat NEI nu eigenlijk is en wat ik voor jou als coach zou kunnen betekenen. Ik heb een opleiding als Neicoach afgerond maar ben nu net begonnen met een opleiding NLP en streef ernaar om het beste uit mezelf te halen. Ik wil me blijven ontwikkelen als coach en hoop zo steeds meer mensen te kunnen helpen om ook het beste uit zichzelf te halen! 

Als je nog leuke suggesties hebt voor de site, je ziet verbeterpuntjes of vindt dat er nog iets mist, dan hoor ik dat graag via mijn contactformulier. 

 

Veel plezier met het lezen en bekijken van mijn site! 

 

Lieve groet Nelleke

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op!