U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik ben Nelleke van Gerwen - van Heeswijk. Ik ben 35 jaar oud. Ik ben getrouwd met Marco en moeder van 4 kinderen, Kira, Sten, Boaz & Jur.

 

Ik werk al 14 jaar op een school voor langdurig zieke kinderen, als onderwijsassistent. Ik werk dus met kinderen waarbij het niet allemaal vanzelf gaat. Elke dag opnieuw probeer ik het beste uit deze kinderen naar boven te laten komen. Steeds weer opnieuw zie ik het als een uitdaging om er alles aan te doen zodat zij weer in hun eigen kracht komen staan en zo weer veel zelfvertrouwen krijgen.

 

In 2012 ben ik zelf ernstig ziek geweest en ben ik o.a. daardoor in aanraking gekomen NEI. Nei heeft mij heel erg veel gebracht in mijn verwerkingsproces maar ook met fysieke klachten die ik nog had na mijn behandelingen. Zo is ook mijn interesse gewekt voor de opleiding. Gedurende de opleiding ben ik steeds enthousiaster geworden over het coachen en begeleiden van kinderen en volwassenen. Ik zie hoeveel het anderen brengt en welke inzichten het kan geven!  In 2017 heb ik uiteindelijk zelf mijn diploma NEI-coach in ontvangst mogen nemen. 

 

Mijn passie ligt bij het coachen van volwassenen en kinderen. Ervoor te zorgen dat ze weer in hun eigen kracht komen en zo weer in balans zijn.

 

Alle antwoorden zitten in jezelf...

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op!