U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Jongeren

 

Volwassen worden gaat vaak niet vanzelf. Allerlei indrukwekkende ontwikkelingen en processen voltrekken zich op weg naar volwassenheid. In iedere levensfase wordt je geconfronteerd met nieuwe situaties en je moet uitzoeken hoe je je daartoe verhoudt, wie je bent en wie je wilt zijn. Zeker jongeren zijn kwetsbaar in die ontwikkeling en kunnen daar erg mee worstelen.

Op school, thuis, op je werk, tussen vrienden, of als je alleen bent. Vaak is het zoeken naar houvast en zelfvertrouwen om al die indrukken te kunnen plaatsen. Onzekerheid, je anders voelen of  leerproblemen zijn slechts een paar voorbeelden die het gevolg kunnen zijn. NEI is een uitstekende methodiek die je kan inzetten meer rust, (zelf)vertrouwen en stevigheid te creëren.

Zoals gezegd is een groot voordeel van NEI dat je niet eindeloos hoeft te analyseren of toelichten. In ons onderbewustzijnsniveau liggen alle antwoorden opgeslagen die we zoeken. Ons onderbewustzijn fungeert als het ware zoals de harde schijf van je computer. Alle antwoorden en informatie zijn voorhanden.

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op!